Girne Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri, 22 Kasım Bilimsel Diş Hekimliği Günü’nün 114. Yılını Da Bu Sene Keyifle Kutladı

21-22 Kasım tarihini bilimsel etkinlik festivaline dönüştüren fakülte, 21 Kasım’da öğrencilere yönelik tüm gün sürecek bir sempozyum düzenledi. 22 Kasım günü 1.sınıflara yönelik gerçekleştirilen Beyaz Önlük Giyme Töreni ile süren etkinlikleri akşam Girne Grand Pasha Hotel Vienna Ballroom’da düzenlenen balo takip etti. Tüm öğrenciler, tüm öğretim üyeleri, fakülte dekan yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Ferdiye KÜÇÜK ve fakülte dekanı Sayın Prof.Dr.Serap ÇETİNER’in katılımıyla balo gerçekleştirildi. Gelenekselleşen bu keyifli gecede öğrenciler ve öğretim üyeleri hem stres attı hem de sosyalleşti.